Aanmelden

Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien,  kunt u het beste een afspraak maken met de directeur Jos Bertrand.
U bezoek bestaat dan uit de volgende onderdelen.
Kinderen van groep 8 zullen u ontvangen en een rondleiding geven door de school.
Daarna heeft u een gesprek met de directeur waar u vragen kunt stellen over hetgeen u gezien heeft. En u alle informatie over school ontvangt. Natuurlijk is uw kind hierbij van harte welkom.

Aanmelding is mogelijk voor elk kind, waar u ook woont. Wij verzoeken u aanmeldingen van nieuwe leerlingen voor groep 1 (jongste kleuters) te doen rond hun derde verjaardag, zodat wij een goede planning kunnen maken. U kunt uw kind op elk moment van het jaar aanmelden. 

Het aanmeldformulier kunt u afhalen bij de directie of hier downloaden. Wanneer we het aanmeldformulier ontvangen hebben nemen we deze gegevns over in ons administratiesysteem. Dat is slechts de aanmelding. Tot inschrijving gaan we over nadat we in een gesprek met u en de PSZ of kinderdagverblijf hebben bepaald dat de Zeveneik de school is die de zorg voor uw kind kan leveren.

Kom eens kennismaken!

T.a.v. de plaatsing van kleuters hanteren we de volgende regel:
* Kleuters mogen naar school komen op de dag nadat ze 4 jaar worden. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mogen ze al enkele keren komen om te kijken. Deze gewenningsdagen zijn geheel vrijblijvend en worden vastgesteld in overleg met de betreffende leerkracht.